Jeugddamclub in Drachten

DRACHTEN - Om beter te leren dammen heeft de Damclub Drachten een Jeugddamclub. Je gaat ook wedstrijden spelen en misschien word je wel clubkampioen.

Elke maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur dammen de jeugdleden vanaf september tot en met maart in gebouw De Schakel, Klokhuis laan 12 in Drachten. Dammen is een goedkope sport, want je mag de eerste vijf keer gratis langskomen. Daarna betaal je slechts € 25,- per jaar. Kom eens langs op maandagavond in De Schakel. Wil je meer weten, neem dan contact op met de jeugdleider Richard Koot: 0512 - 522917 of rw.koot@chello.nl

Samen met Richard Koot verzorgt Joop de Vries damclinics op basisscholen. Joop is al 16 jaar damleraar in Opeinde en heeft vele successen gehaald, zoals in 2011 kampioen van Nederland voor basisscholen. Voor meer informatie kan men terecht bij Joop de Vries: 0512 - 510236 of joopdv@gmail.com en ook kan men inlichtingen krijgen bij Richard Koot.

Damtoernooi scholen

Op woensdag 28 november is in De Schakel het damtoernooi voor basisscholen van Smallingerland, georganiseerd door het Sportbedrijf Drachten. Aanmelden vóór 19 oktober bij het Sportbedrijf Drachten.