Hans Brolsma verzorgt elk transport van a tot z.
Hans Brolsma verzorgt elk transport van a tot z. Foto: Ingezonden

Hans Brolsma is specialist op gebied van verhuizingen, transport en opslag

DE WESTEREEN - Voor alle mogelijke soorten van transport, verhuizingen en opslag kan men terecht bij Hans Brolsma in De Westereen.

"Ons specialisme ligt in het uitdagende werk," vertelt Brolsma.

"Vervoer van keukens en kwetsbare objecten als piano's, vleugels en andere muziekinstrumenten, daar draaien we onze hand niet voor om. Evenals vervoer waarbij een verreiker of hijskraan nodig is. Dat regelen wij allemaal zelf, de klant heeft er geen omkijken naar."

Brolsma is vooral werkzaam in heel Noord-Nederland, maar rijdt in de praktijk door het hele land. "Verhuizingen voor particulieren en voor bedrijven kunnen wij van a tot z verzorgen. Indien gewenst zelfs inclusief inpakken, demonteren van kasten en bedden, tijdelijke inboedelopslag en ook het uitpakken van de dozen. Daarbij regelen wij alle materialen die nodig zijn, zoals verpakkingsmateriaal om alle goederen onbeschadigd naar het nieuwe adres te vervoeren. Ook verwarmde opslag van muziekinstrumenten behoort tot de mogelijkheden."

Door de jarenlange ervaring van Brolsma, de deskundigheid van de medewerkers en het gebruik van goed materiaal is iedereen verzekerd van een vakkundige afwikkeling van elke transport- of opslagopdracht.

Hans Brolsma V.T.P. | De Westereen
www.hansbrolsma.nl | 06-53750422