VV Drogeham te sterk voor TFS

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Na het eerste competitieduel sloot Drogeham ook het tweede duel winnend af. Tegen TFS werd het, zonder goed voetbal maar met veel inzet, 1-2 voor Drogeham.

In de eerste minuten kregen beide ploegen al grote kansen op de voorsprong. Na tien minuten bracht Klaas Jan Bosgraaf Drogeham op 0-1. Een hard schot vanaf twintig meter was de keeper te machtig. De thuisploeg nam hierna het initiatief over van Drogeham. In de tweede helft begon TFS meer de lange bal te hanteren, maar de grootste kansen waren voor Drogeham. Tien minuten voor tijd was het raak. Na een splijtende pass van Jan Spinder schoof Erik Postmus de bal achter de doelman. TFS bleek mentaal geknakt en daarmee was de wedstrijd gespeeld. In de laatste minuut wist de thuisploeg nog een eretreffer te maken, goed voor de statistieken.