Geloofscursus in De Westereen

DE WESTEREEN - Henk Jagersma organiseert in oktober en november een geloofscursus in De Westereen, die uit zes avonden bestaat.

Deze cursus gaat over het leven van alledag. Samen naar elkaar luisteren en van elkaar te leren is de opzet van deze geloofscursus. Het maakt niet uit bij welke kerk je bent of dat je helemaal niet meer in de kerk komt. Ben je jong of oud, het maakt niet uit.

Hoe maak je goede keuzes? Hoe krijg je rust in je hart? Hoe en waar vind je dat? Door met elkaar in de Bijbel te lezen en te horen hoe actueel dat belangrijke Boek nog steeds is. Onder leiding van ds. Koppe en zijn vrouw Jenny kunnen de deelnemers horen hoe zij hun leven leiden.

De cursus start in het najaar op 25 oktober en de volgende data zijn: 1 november, 8 november, 15 november, 22 november en 29 november. De avonden beginnen om 20.00 uur en zullen eindigen om 21.30 uur. De kosten zijn € 3,- per persoon per avond. Koffie en thee zijn gratis.

Het is in de Kazerne, aan de Mûnewei 17 in De Westereen. Je kunt je opgeven of meer informatie vragen bij Henk Jagersma, 0511-447455 of 06-54326689 (tel., app of sms) of henkenbaukje@hetnet.nl