Open dagen Snowcentrum Leeuwarden

LEEUWARDEN - Ga je op wintersport en wil je (beter) leren skiën of snowboarden? De snelste manier om de techniek onder de knie te krijgen is door les te nemen op de rollerbanen van het Snowcentrum. Gratis skiën of snowboarden proberen? Kom dan naar de open dagen in Leeuwarden op 6 en 7 oktober, van 10.00 tot 18.00 uur.

Bezoekers mogen gratis proeflesjes skiën en snowboarden op de baan volgen. "Zij profiteren direct van scherpe aanbiedingen, zoals 10% korting op alle leskaarten en 50% korting op de 2017-2018 collectie ski's, snowboards, schoenen, helmen, brillen en accessoires van onze topmerken. Wij geven graag vrijblijvend advies."

Snowcentrum Leeuwarden biedt een totaalconcept om goed voorbereid op wintersport te gaan. Naast de ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden ben je er aan het juiste adres voor verhuur, verkoop en onderhoud van jouw wintersportmaterialen. Kom langs bij de skischool en winkel.

Feesten en partijen

De gezellige accommodatie van Snowcentrum Leeuwarden leent zich ook uitstekend voor verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Na het skiën gezellig après-skiën of lekker bijkomen tijdens een heerlijk buffet, fondue of winterbarbecue? In overleg stellen we een programma samen.

De open dagen zijn aanstaande zaterdag en zondag. De toegang is gratis.

Snowcentrum Leeuwarden | Uranusweg 19 Leeuwarden | Bedrijvenpark De Hemrik