Jacqueline Terpstra is filiaalmanager bij Easyslim in Leeuwarden. Rechts de behandelkamer met het geavanceerde apparaat.
Jacqueline Terpstra is filiaalmanager bij Easyslim in Leeuwarden. Rechts de behandelkamer met het geavanceerde apparaat. Foto: Actief Media

Bij EasySlim circa twintig kilo afvallen in drie maanden. Ben jij er klaar voor?

LEEUWARDEN - In drie maanden circa twintig kilo afvallen: bij Easyslim.nu is het mogelijk. Bij Easyslim.nu is afslanken meer dan alleen een uiterlijke verandering.

Door middel van het gepatenteerde en geavanceerde apparaat dat Easyslim.nu gebruikt, is het mogelijk om in korte tijd resultaat te boeken op meerdere fronten. Zo val je niet alleen snel af, maar wordt ook cellulite minder en worden spieren getraind. Jij slankt af terwijl je op de bank zit. En dat allemaal zonder operatie.

Bekende Nederlanders laten regelmatig zien wat de indrukwekkende resultaten zijn van een ingrijpende operatie zoals een maagverkleining (gastric bypass). Zo heeft Patty Brard dit begin dit jaar laten doen. Toch is een maagverkleining niet voor iedereen weggelegd. Het wordt bijvoorbeeld niet altijd vergoed, of je bent niet zwaar genoeg. Ook is het een ingreep die de rest van je leven beïnvloedt.

Bij EasySlim is hetzelfde resultaat te bereiken, maar dan zonder maagverkleining. Er is een speciaal arrangement. In slechts drie maanden kun jij twintig kilo afvallen. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound kun je liggend afslanken. De spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. Een win-winsituatie waar je lang van profiteert. Wil je graag meer weten over de werkwijze? Neem dan contact op met een van onze ruim vijftig vestigingen.

Easyslim.nu in Heerenveen, Lemmer, Leeuwarden en Sneek | 06 20 96 67 23