Show dames najaarscollectie

FEANWALDEN - Zaterdagavond 29 september en maandagavond 1 oktober vanaf 19.30 uur showen de dames van byAuk en de Sjoesjop aan de Haadstrjitte in Feanwâlden u onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste najaarscollectie in combinatie met Kapsalon Haircraft en Salon Beauté. Tevens ontvangt u een goedgevulde goodiebag met een leuke aanbieding en zijn beide winkels na de show geopend. Geef u snel op!

Kinderauditie

DRACHTEN - In het kader van haar 85-jarig bestaan speelt Toanielselskip Us Nocht de jubileumvoorstelling "Utblaasd!", een in het Fries vertaalde toneelbewerking van de film 'Brassed off' van Paul Allen op 9 en 10 februari in de Lawei.

Het stuk speelt zich af in Yorkshire, begin negentiger jaren. Het is een Friestalige voorstelling met zowel toneel als muziek waarbij de realiteit gepaard gaat met humor. Omdat ook een aantal kinderen tussen 7 en 12 jaar mee kan spelen zal een kinderauditie plaatsvinden op 28 september om 15.30 uur in de studio van de Lawei (ingang aan de achterkant). Us Nocht roept kinderen op voor de auditie.