Bij Anneke's Lifestyle Studio kan men ook power yoga volgen.
Bij Anneke's Lifestyle Studio kan men ook power yoga volgen. Foto: Ingezonden

Sporten, geliefd, gevreesd, gezond,
Anneke's lifestyle studio

HOLWERD - In 1991 begon Anneke Kroodsma haar werk als aerobics instructrice bij Lifestyle Studio Stiens in Stiens. Nu, 27 jaar verder, heeft ze in Holwerd haar eigen ruimte waarin ze een breed scala aan lessen aanbiedt.

De lessen, die ze zich in al die jaren eigen maakte, ontwikkelde en verfijnde, zijn breed. Van zeer intensief springwerk tot krachtig spierversterkend trainen en van dans, naar aerobic tot aan intervaltraining toe. Ook spinning, perfect pilates, de 50+ (wat men breed mag zien), bootcamp, en cxworx horen hier bij. Daarnaast staan ook bodybalance, hatha yoga, poweryoga, yin yoga en mind fit op het programma. Vooral power yoga is een aanwinst want dit wordt weinig gegeven in deze omgeving. Voor power yoga moet je wel enigszins belastbaar zijn. Dit is een krachtige en uitdagende vorm van yoga waarbij je flink gaat zweten. Bij yin yoga wordt bewust geprobeerd diepliggende structuren, je bindweefsel, te beïnvloeden. Yin yoga zorgt uiteindelijk voor een verbeterde mobiliteit/ doorstroming en stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam.

Ook is er aandacht voor gezonde voeding en afvallen. Met haar bevoegdheid als hormoonfactortrainer, gewichtsconsulent en oerslankcoach en personal trainer tilt Anneke Kroodsma de cursus 'gezond en effectief afvallen' naar een compleet verhaal waarin de combinatie sport en afvallen gemaakt wordt in een twaalfweekse cursus die 5 oktober weer start.
www.annekeslifestylestudio.nl | 0610584365
a.kroodsma@hotmail.com