Harrie en Marja vieren heropening

KOOTSTERTILLE - Harrie en Marja zijn al bijna 34 jaar een begrip in Kootstertille en omstreken. Er zijn tussentijds meerdere veranderingen en verbouwingen geweest in de winkel, maar afgelopen bouwvakvakantie hebben Harrie en Marja een grotere ingreep gedaan in de winkel.

Er is een volledig nieuwe vloer in de winkel gekomen en de hele look is daarbij aangepast. De vloer was al ruim 35 jaar oud, vertelt Marja, die bijna 34 jaar geleden de winkel aan de Alde Dyk is begonnen. Er wordt nog druk gewerkt aan de puntjes op de i, maar de klanten reageren nu al erg positief op de veranderde look en indeling.

Marja haar jongste zus Anja die de eerste opening deed op donderdag 8 november 1984, zal nu samen met haar dochter Joanne de winkel heropenen op woensdag 3 oktober, om 9.00 uur. Voor alle klanten die die dag tussen 9.00 en 10.00 uur in de winkel komen, ligt er een bon van 10,00 euro shoptegoed klaar. Met een ruim assortiment aan baby, kinderen, dames en herenmode zal deze bon makkelijk te besteden zijn. Verder is er een ruim assortiment aan kleinvakartikelen zoals naaigaren, knopen, elastiek, naalden en klittenband. En ook het vak met breigaren heeft nog altijd een prominente plek in de winkel en is er is er een grote afdeling met ondergoed en beenmode.

Wie Harrie en Marja op Facebook volgt, blijft op de hoogte van alle acties en de nieuwste mode die wekelijks aangevoerd wordt. Vaak wordt dit door middel van fotoshoots met klanten gepresenteerd. "Samen met onze dochter Enna en onze medewerksters zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst".