Bescheidenheid kost ONT punten

ANJUM - Het vooral verjongde ONT kwam in de competitiestart tegen het meer geroutineerde Anjum twee keer terug van een achterstand. In plaats van door te drukken geloofde ONT niet in eigen kunnen. Anjum deed dat wel en behaalde met opportunistisch spel een 4-3 overwinning.

De snelle voorsprong kwam er door een benutte strafschop door Jan Tijtsma. ONT kwam in de achttiende minuut op gelijke hoogte door een afstandsschot van Jurjen Veenstra. Anjum heroverde vlak voor rust de voorsprong door Stephan Overkempe. Na rust was het weer de beurt aan ONT om te scoren. Dennis Bakker strafte een verdedigingsfout af. Anjum nam het heft in handen en dat leidde tot de 4-3 overwinning. Overkempe scoorde nog twee keer en de aansluitingstreffer van Oebele Twijnstra kwam voor ONT te laat.