Zaalvoetbal dames

DRACHTEN - In december wordt het Diamant/De Leyen Toernooi gespeeld. Dit is het grootste zaalvoetbaltoernooi speciaal voor meisjes en dames, en wordt georganiseerd door de zaalafdeling van VV Drachtster Boys.

De zeven categorieën zijn: Dames categorie A (Veld: derde klasse en hoger, Zaal: eerste klasse en hoger). Dames categorie B (Veld: vierde en vijfde klasse, Zaal: tweede klasse) MO 19 (a-junioren), MO 17 (b-junioren), MO15 (c-junioren). MO13 (d-pupillen), MO11 (e-pupillen). Op 15, 17 18, 19, 20 en 22 december worden de voorrondes gespeeld. Vrijdag 21 december van 19.00 tot 23.00 uur is de finale-avond B-categorie. Zaterdag 22 december van 19.00 tot 23.00 uur is finale-avond A-categorie. Inschrijven kan tot 15 november door het invullen van het inschrijfformulier. De kosten zijn 50 euro per team. Kijk op de Facebookpagina Diamanttoernooi of op de website van Drachtster Boys.

Paardensport

TOLBERT- Jayda Kailola van paardensportvereniging de Heideruters uit Harkema won woensdag tijdens Jumping outdoor Tolbert een derde prijs met haar pony Orchids Radja in de klasse Z. Henrica Bakker won met Time-out een derde prijs in de Z-finale op zaterdag. Joke Bakker werd met Ella's Choice tweede in de M-finale op zondag.
Gerda van der Lei van de Marruters uit Eastermar won vrijdag een derde prijs tijdens een springwedstrijd voor paarden in Sint Johannesga met haar paard Eyenthe van de Markvallei in het BB springen.