Opvoeden is Samenspel in bieb

DRACHTEN - Op woensdag 3 oktober zijn ouders en kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur hartelijk welkom bij de Opvoedparty 'Opvoeden is Samenspel' in Bibliotheek Drachten.

De Opvoedparty is één van de vele (meestal gratis) activiteiten die het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland organiseert in het kader van de Week van de Opvoeding (1 tot en met 7 oktober 2018). Pedagogen geven op speelse wijze tips aan ouders bij 'Stel je opvoedvraag' en er is voorlichting over het drinken van water en het eten van groente en fruit met leuke spelletjes, quizzen en een grabbelton. Er zijn boeken, flyers en themakoffers verzameld over alles wat met opvoeden, opgroeien en gezondheid te maken heeft. De opvoedparty is gratis, inclusief een kopje koffie/thee, schmink, klets potje en een goodiebag met het boekje 'Spelenderwijs Opvoeden' Aanmelden is niet nodig, maar wel gewenst. Kijk voor meer informatie op www.cjgsmallingerland.nl.

Tijdens deze themaweek organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland samen met andere organisaties leuke en leerzame activiteiten voor ouders, kinderen en jongeren. Op www.cjgsmallingerland.nl staan alle trainingen, workshops, voorstellingen en overige activiteiten vermeld.