Grootkoor Friesland met jong talent

SURHUISTERVEEN - Op donderdag 27 september geeft het Grootkoor Friesland een feestelijk concert in De Flambou in Surhuisterveen. Diverse jonge musici zullen hun medewerking verlenen aan dit concert. Dit zijn de solisten Marijke Loopers als sopraan, Shanna Hogeling als fluitiste en de pianist Mark Brandwijk.

Het Grootkoor Friesland staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Op het programma staan prachtige liederen uit het lichte muziekgenre, opera en musical. Kom genieten van dit fantastische programma.

Marijke Loopers: De jonge sopraan Marijke Loopers studeerde solozang aan de Fontys Hogeschool voor Kunsten in Tilburg. De afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan als soliste in diverse operavoorstellingen en theaterproducties.

Shanna Hogeling: De fluitiste Shanna Hogeling maakt al vanaf jonge leeftijd muziek. Zij treedt regelmatig solistisch op en speelt de fluitpartij in diverse orkesten.

Mark Brandwijk: Pianist Mark Brandwijk is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Vorig jaar was hij ook te gast bij het Grootkoor. Zijn pianospel werd zeer inspirerend genoemd en de muzieklust spatte er van af.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via zing@grootkoor.nl en bij Boekhandel Bruna in Surhuisterveen. Aanvang concert: 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv