Alie Holtewes en Ytsje Hoekstra van Klean & Sa.
Alie Holtewes en Ytsje Hoekstra van Klean & Sa. Foto: Alysia Holtewes

Vijf jaar Klean & Sa Twijzelerheide

TWIJZELERHEIDE - Op 1 oktober 2013 gingen de deuren open van Klean & Sa te Twijzelerheide. En op 1 oktober wordt dit groots gevierd.

De start vijf jaar geleden was in een tijd (crisis) waarin velen dachten, oei... als dit maar goed gaat. Maar met een duidelijk doel voor ogen en gezond verstand hebben de dames van Klean & Sa er voor gezorgd dat ze inmiddels een begrip in de regio zijn geworden waar praktisch iedereen kan slagen.

Met een grote verscheidenheid in dames-, heren- en babycollectie, waarbij ook een grote rol is weggelegd voor de dames met een maatje mooier, en een kleine collectie schoenen, cadeau-artikelen en sieraden is het bijna onmogelijk om met lege handen thuis te komen. En met de gratis inkortservice van Klean & sa en parkeren voor de deur is er geen reden om niet ook eens langs te komen. Bij Klean & sa vind u net dat stukje meer service en persoonlijke benadering wat u ergens anders mist. Kijk voor meer info ook eens op de Facebookpagina en bij de advertentie elders in deze krant.