Lijn 12 en Curieuze Brocante

METSLAWIER - Na een warme zomer met goed bezochte activiteiten, nacht van de vleermuis, expositie Froukje Reitsma, naaldviltworkshops, Tsjerkepaad en het verwelkomen van de 5000ste bezoeker, start het culturele seizoen 2018-2019 met zang en muziek van vocaal ensemble Lijn 12 op zondagmiddag 23 september om 15.00 uur en de verkooptentoonstelling Curieuze Brocante van 6 oktober tot en met 25 november.

Lijn 12 is een tienkoppig, eigenwijs vocaal ensemble. Vanaf het begin van het nieuwe millennium laat Lijn 12 haar stem horen. Lijn 12 heeft als standplaats Leeuwarden, maar de zangers en zangeressen zijn afkomstig uit alle windhoeken van Friesland. Een feest om naar te luisteren in de speciale ambiance en goede akoestiek van de Doarpstsjerke.
Curieuze Brocante is een tentoonstelling met bijzondere, vreemde, grappige, kunstige, opvallende, mooie, zeldzame voorwerpen, goederen, meubels, posters, schilderijen, foto's, beelden, verzamelingen, collectors items, brocante, curiosa, die de moeite van het bekijken, bewonderen, verzamelen, gebruiken, beluisteren waard zijn! Elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. (Behalve tijdens optredens en andere activiteiten, zie hiervoor de website). Reserveren hoeft niet, mag wel via stichting.doarpstsjerke.metslawier@outlook.com.

Entree concert: €7,50 en voor freonen €5.00 Entree tentoonstelling: gratis. Er is geen pin aanwezig. www.doarpstsjerke.metslawier.nl en Stichting Doarpstsjerke Metslawier Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier/Tsjerkebuorren 7/ 9123 JT Metslawier