Interieuradviseur Ken van der Eems van Postma Interieur in het deel van de showroom waar een groot deel van de collectie van Pilat & Pilat wordt getoond.
Interieuradviseur Ken van der Eems van Postma Interieur in het deel van de showroom waar een groot deel van de collectie van Pilat & Pilat wordt getoond. Foto: Actief Media

Postma Interieur in Drachten voor ieder die houdt van design

DRACHTEN - Postma Interieur in Drachten is hét adres voor mensen die van design houden. Doe in de showroom inspiratie op, of vraag de interieur-adviseur bij u thuis te komen voor styling-advies.

"We hebben bijvoorbeeld klanten die twintig jaar geleden hun woning volledig hebben laten inrichten door Postma Interieur, maar nu toe zijn aan verandering. In de loop der jaren zijn een aantal meubelen in het huis vervangen, en recent hebben ze een serre laten aanbouwen. Ze vragen ons te kijken hoe we de verbinding tussen het oude en nieuwe kunnen maken", vertelt interieur-adviseur Ken van der Eems. "De meubelen waarover over men tevreden is, nemen we mee in ons ontwerp. We wijzen op ontsierende stijlelementen. Met bijvoorbeeld een mooi karpet, een andere eethoek of bepaalde accessoires maken we het interieur weer één geheel."

Ken van der Eems is enthousiast. "Wij hebben vaak ideeën waar de klant nog niet aan dacht. Ook voorkomen wij met regelmaat verkeerde keuzes. Kies je een meubelstuk alleen omdat je het mooi vindt of benoem je ook wat je er van verwacht? Zitten er vaak kinderen op de bank? Heeft u huisdieren? Wij kennen de materialen. Na goede informatie maak je soms een andere keuze."

Postma Interieurs heeft een aparte hoek ingericht met de collectie van Pilat & Pilat. "Deze stijlvolle meubelmaker uit Twijzel levert maatwerk. Dat past goed bij ons. Pilat & Pilat beschikt over een eigen fabriek in Bosnië. Daarom zijn hun kasten en tafels in iedere gewenste lengte te bestellen."
Om dezelfde reden heeft Postma Interieur bijna de volledige collectie van Montis in de showroom. Dit chique meubilair heeft vele mogelijkheden: bankstellen waarbij je zelf bepaald waar de hoek of armleuningen komen. Of zithoeken die je zelf kan samenstellen dankzij allerlei losse elementen."
Wie een karpet wenst dat hij nooit ergens zag, is bij Postma Interieur eveneens aan het juiste adres: "Wij hebben hier tools waarmee klanten hun wensen inzichtelijk maken omtrent kleurgebruik of bijvoorbeeld tapijthoogte. Het karpet wordt vervolgens geheel op maat voor hen gemaakt."

Postma Interieur | Oosterstraat 11 in Drachten | 0512-512397 | www.postmainterieur.nl