ONT op doelsaldo uit bekervoetbal

FRIESCHEPALEN - Een gelijkspel tegen RWF zou ONT de eerste plaats in de bekerpoule opleveren. En bij de 0-1 van ONT was er ook geen vuiltje aan de lucht voor de Opeindenaren. ONT kroop na die voorsprong in de schulp en RWF profiteerde. De thuisclub won met 3-1 en bekert verder.

ONT kwam voor in de eerste helft. Michel Weisser legde de bal achter de RWF verdediging en Dennis Bakker scoorde. Wat er daarna bij ONT gebeurde is voer voor psychologen. In plaats van hetzelfde spelletje te blijven spelen werd het 'angsthazen-voetbal'. En dat was een kolfje naar de hand van RWF. Het leidde tot de gelijkmaker door Tygo Roersma. In de tweede helft scoorde RWF nog twee keer door doelpunten van Haaye van der Veen en Wieger Baron. Zaterdag start de competitie. ONT speelt dan om 14.30 uur uit tegen Anjum. .