Mantelzorgers: er even uit in Earnewâld

EARNEWALD - KEaRN Steunpunt Mantelzorg organiseert voor alle mantelzorgers in Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen, in samenwerking met de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen, en in het kader van de Weken van de Aandacht: 'Er even uit in Earnewâld'.

Als mantelzorger is het goed om aan jezelf te denken: je kunt pas goed voor een ander zorgen, wanneer je goed voor jezelf zorgt.

Om er als mantelzorger even uit te kunnen zijn, biedt KEaRN Mantelzorg u op 26 september de keuze uit twee activiteiten waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Beide activiteiten vinden plaats in of vanuit Earnewâld en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Beide activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten: Tocht met rondvaartboot (opstappen bij De Stripe 2 in Earnewâld), 14.00 tot 16.00 uur.

Muzikaal Skûtsjetheater 'Myn Skip' in Earnewâld (meer informatie via www.mynkskip.nl), 20.00 tot 21.30 uur.

Voor het Muzikaal Skûtsjetheater 'Myn Skip' zijn 50 kaarten beschikbaar. De kaarten worden toegewezen volgens het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'.

Als u gebruik wilt maken van één van deze opties, dan kunt u zich telefonisch of via de e-mail aanmelden bij KEaRN Steunpunt Mantelzorg, telefoon: 0511 - 465200 (op maandag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur), mantelzorg@kearn.nl