KunstINNark: expositie Voelbare Kunst

DRACHTEN - Komt u voelen tijdens de expositie Voelbare Kunst? Tweeëntwintig kunstenaars en de groepen: MOS jongerencentrum, Scouting de Wâld swalkers, de Lanen, Lauwers en Talant, nodigen u uit om hun werk te komen ervaren tijdens de grote expositie in de Arke en vijf andere locaties in Drachten.

In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 heeft KunstINNark een expositie samengesteld met werk dat aangeraakt mag worden. Het thema is dan ook: Voelbare kunst. Bezoek alle locaties om de diversiteit van alle kunstwerken te ervaren. Het is zeer uiteenlopend werk. Van abstract tot figuratief, van beeldhouwwerk tot quilten, voor binnen of buiten. Alles om de verbinding te maken tussen mensen en wijkgroepen. De opening, 29 september om 15.00, wordt verricht door Roelie Woudwijk, beeldend kunstenaar en ook maker van voelbare kunst. Voorafgaande en na de opening is er gelegenheid om de expositie op deze locatie (De Arke) te bekijken en een routekaart te ontvangen voor de andere locaties.

Kunt u niet bij de opening zijn, dan bent u van harte welkom op één van de andere middagen. De expositie is van zaterdag 29 september tot en met zaterdag 13 oktober, alle middagen behalve zondag. De hoofdlocatie De Arke is open van 13.30 tot 16.30 uur, voor een aantal locaties zijn er aangepaste tijden.

De openingstijden vindt u op de website www.kunstinnark.nl. De toegang is gratis. KunstINNark is gevestigd op de Locatie De Arke, Flevo 161 in Drachten.