Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe inspiratieruimte.
Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe inspiratieruimte. Foto: Ingezonden

Inhuis Keukens breidt succesvol concept uit met nieuwe inspiratieruimte

DRACHTEN - Volgens het principe 'Eerst zien, dan ontwerpen' timmeren Alex en Wijnand van Dobbenburgh van Inhuis Keukens inmiddels al drie jaar succesvol aan de weg. Het unieke concept waarbij Inhuis Keukens eerst komt inmeten en adviseren aan huis, biedt vele voordelen.

"Onze werkwijze geeft de beste basis voor het maken van een gericht ontwerp," legt Alex van Dobbenburgh uit. "Bij het eerste gesprek aan huis luisteren we naar de klant, bekijken we de thuissituatie, geven we advies en meten we direct nauwkeurig in." Aan deze werkwijze wordt nu een stap toegevoegd. "Nadat wij op kantoor een 3d-ontwerp en offerte hebben gemaakt, presenteren wij beide tijdens een tweede gesprek, dat plaatsvindt in onze nieuwe inspiratieruimte in Drachten." Hier staat een groot presentatie-eiland opgesteld, waarin de drie Duitse kwaliteitsmerken die Inhuis Keukens vertegenwoordigt zijn verwerkt. Hier kan de klant de kwaliteit van het kastwerk ervaren en de verschillende mogelijkheden wat betreft kastindeling en lades zien.

Daarnaast is de inspiratieruimte uitgerust met een presentatiewand, waarin een selectie van de keukenfronten en werkbladen wordt getoond. "Het gaat hier niet om een showroom met een overdaad aan keuzes, maar om een gerichte presentatie van producten waar we achter staan." We blijven dan ook vasthouden aan ons concept van advies aan huis, waarbij we eerst luisteren en de situatie ter plekke bekijken. We merken dat onze klanten deze werkwijze als zeer prettig ervaren."
06-31790868 | www.inhuiskeukens.nl