De Lawei verleent Eerste Hulp

DRACHTEN - Op zaterdag 15 september is de officiële start van een fonkelnieuw cultureel seizoen in De Lawei! Het leven zit vol keuzes, net als het nieuwe programma. al die mooie voorstellingen, films, exposities, gerechten, drankjes en arrangementen om uit te kiezen.

Kiest men iets nieuws of toch het bekende? Opnieuw cabaret of toch dat bijzondere toneelstuk? Moeilijk hoor. Dat snapt De Lawei. Daarom wordt er van 13.00 tot 17.00 uur EHBK verleend. Oftewel: Eerste Hulp Bij Keuze(stress). Toegang is gratis. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt met een feestelijke seizoenspresentatie. Lawei-programmeur Inge Imelman vertelt wat de bezoeker nou écht niet mag missen.

Bovendien zijn er optredens van zangeres Sandra van Nieuwland, gitaarman Ed Struijlaart, cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt en de hilarische Ernest Beuving. Toegang is gratis, maar er dient wel een plek gereserveerd te worden. Dit kan al via de website of aan de kassa. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunnen de bezoekers van het Open Huis op ontdekkingstocht door het gebouw gaan en keuzes maken. De expositie Ingezoomd, van Dolph Kessler, wordt tijdens het Open Huis om 16.30 uur feestelijk geopend door Bert Looper, directeur van Tresoar. Meer informatie over het programma op www.lawei.nl