Start schaken

BEETSTERZWAAG - Schaakvereniging Gorredijk gaat weer beginnen, vandaag op woensdag 12 september. Vanaf 18.45 uur is iedereen weer welkom op haar locatie basisschool De Paedwizer in Beetsterzwaag. Is deze denksport ook iets voor jou? Nieuwe leden mogen eerst drie keer op proef meedoen. Er wordt op meerdere niveaus lesgegeven en je kunt meespelen in de interne competitie. Informatie en aanmelden op 0512-383213.

Volleybal Drachten

DRACHTEN - Sinds vele jaren is een groepje enthousiaste mannen en vrouwen aan het volleyballen in de gymzaal in de Gauke Boelensstraat in Drachten. Dit gebeurt in de winterperiode (september tot april) op elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Het begint op 26 september. De volleyballers spelen geen competitie, maar zijn enthousiast elke woensdagavond aan het spelen. De groep staat bekend onder de naam DODO, wat ooit bedacht is vanuit de kreet D'r Op of D'r Onder. De volleyballers zijn op zoek naar minstens twee enthousiaste mannen en/of vrouwen, die graag volleyballen. Kom een keertje (vrijblijvend) kijken of meespelen. Kijk ook op https://volleybaldododrachten.wordpress.com