Directeur Jelle Booi geeft graag antwoord op alle vragen over waterontharders.
Directeur Jelle Booi geeft graag antwoord op alle vragen over waterontharders. Foto: Actief Media

Ervaar zelf het effect van onthard water op je huid

DRACHTEN - Onthard water kan ondersteunen bij huidproblemen als eczeem en psoriasis. Vervuilende stoffen als kalk en magnesium worden uit het water gefilterd, met fluweelzacht water tot gevolg.
De medewerkers van Mezutec Waterzuiveringssystemen kunnen er alles over vertellen.

Het ontharde water biedt diverse voordelen, waar een zachte huid een van is. Jelle Booi, directeur bij Mezutec, hoort dagelijks van zijn klanten dat ze een positief effect ondervinden bij diverse huidproblemen en dat ze zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de werking van de ontharder. "Mensen met eczeem, een droge, jeukende huid na het douchen, psoriasis en roos ervaren minder klachten met zacht water."

Een waterontharder maakt korte metten met kalkaanslag

Naast positieve effecten voor de huid heeft een waterontharder nog meer voordelen. Zo wordt de levensduur van apparatuur verlengd. En wie herkent het niet: die hardnekkige kalkaanslag op de douchewanden? Een waterontharder maakt hier korte metten mee. Ook is er aanzienlijk minder was- en schoonmaakmiddel nodig en blijft de was een stuk zachter.

"Waterontharders hebben weinig onderhoud nodig. Toch adviseren wij om een keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. Iedereen kan een onderhoudscontract bij ons afsluiten, ook als de ontharder ergens anders is gekocht. De waterontharders verbruiken weinig zout, maar toch zal het af en toe moeten worden bijgevuld. Ook daar hoeft men de deur niet voor uit, dankzij onze zoutbezorgdienst. Een telefoontje is genoeg!"
Wilt u ook fluweelzacht water, een zachte huid, apparatuur die langer meegaat en minder schoonmaakwerk? Kom dan gerust eens langs bij de Drachtster vestiging van Mezutec, op industrieterrein De Haven.

Het Helmhout 34-13 | Drachten, 0512-544101 | info@mezutec.nl www.mezutec.nl | volg Mezutec ook op Facebook