Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor.
Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor. Helene van Domburg Fotografie

Meezingen in het Groot Nederlands
Johannes de Heer koor?

WALTERSWALD - Het succesvolle Groot Nederlands Johannes de Heer Koor krijgt een vervolg! In 2019 wordt opnieuw een landelijk projectkoor onder leiding van Wim en Wilbert Magré opgericht dat in acht regio's repeteert waaronder Walterswald.

De vierde editie staat in het teken van ´Groot is Uw trouw´. Johannes de Heer heeft tal van prachtige liederen geschreven en gecomponeerd over dit thema dus het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden.

Het koor gaat vanaf januari 2019 onder andere repeteren in de Gereformeerde Kerk te Wouterswoude op maandagavond 28 januari, 25 februari en 25 maart 2019. Samen met de andere zeven regio's geeft het koor concerten in de Grote- of Maria Magdalenakerk van Goes, Grote Kerk te Dordrecht, de Doelen te Rotterdam en de Grote Kerk van Apeldoorn.

Aanmelden kan vanaf nu via www.johannesdeheerkoor.nl

Heeft u er ook zin in gekregen om mee te zingen? Aanmelden kan vanaf nu via www.johannesdeheerkoor.nl. Wacht niet te lang met aanmelden want de organisatie moest de vorige keer veel mensen teleurstellen dat het maximum aantal zangers van 700 was bereikt.