Musical Ester krijgt vervolg

BUITENPOST - In navolging van de succesvolle musical Ester, die begin 2017 volle zalen trok, wordt in Buitenpost een nieuwe musical voorbereid. De speciaal voor dit doel opgerichte Stichting Toneel & Muziek Buitenpost e.o. is inmiddels begonnen met de voorbereidingen zoals het uitzoeken van een musical. Het is de bedoeling dat de musical eind maart/begin april 2020 wordt opgevoerd. De repetities zullen vanaf september 2019 starten. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op www.musicalbuitenpost.nl.

Nieuw seizoen Schaakclub BOB

OENTSJERK - Op dinsdagavond 4 september begint het nieuwe seizoen van de schaakclub BOB. De start zal deze keer zijn in Heemstra State in Oentsjerk. De speelruimte is te bereiken via de hoofdingang. Er moet deze periode worden uitgeweken naar Heemstra State omdat de vaste clublocatie in het BOB-gebouw wordt verbouwd.

Iedereen is van harte welkom. De clubavonden beginnen om 19.45 uur. Ook is er vanaf 11 september elke dinsdagavond training van 19.00 tot 19.40 uur. Meer info: tel. 058 2561938 of jf4kroon@hetnet.nl.