Eastermarruters Paardenspektakel

EASTERMAR - Na een jaar vol voorbereidingen door de organisatie en commissies is het eindelijk zover, het twintigjarig jubileum van het Eastermarruters Paardenspektakel op zaterdag 8 september vanaf 8.30 uur bij paardensportvereniging De Marruters op het Heechsan.

Met het thema Goud van Oud wordt teruggeblikt op twintig jaar Eastermarruters Paardenspektakel. Een tijdreis langs maar liefst acht hindernissen uit de oude doos, over een route van ongeveer twintig kilometer rond en door Eastermar. De routebeschrijving en het programmaboekje zijn tevens te verkrijgen voor fietsers en toeschouwers die de gehele tocht en alle hindernissen willen bewonderen. Diverse nieuwe opdrachten zijn in de route verwerkt, waar de deelnemers veel bonuspunten mee kunnen verdienen. Wederom is het deelnemersveld weer overvol en de organisatie kijkt dan ook uit naar de veelal verklede combinaties. De mooiste zal beloond worden met de EPS paardendeken. Dit jaar zal ook de Pieter Nicolai bokaal wisseltrofee weer uitgereikt worden aan de diervriendelijkste menner of menster. Natuurlijk zijn er meer mooie prijzen te verdienen, die beschikbaar zijn gesteld door sponsoren. Maar boven alles is het een recreatief evenement en is iedereen een winnaar.

De prijsuitreiking is aan het einde van de middag, en vanwege het twintigjarig jubileum is er na afloop feest voor jong en oud.
Dankzij alle inzet van vrijwilligers en sponsoren kunnen de organisatoren wederom een geweldig spektakel en een speciale editie neerzetten.