Mieke Verdonk geeft bij Ruiterhuis Bosgra een workshop over de Concord trainingsmethode.
Mieke Verdonk geeft bij Ruiterhuis Bosgra een workshop over de Concord trainingsmethode. Foto: Ingezonden

Workshop training paarden bij Bosgra

HURDEGARYP - Is jouw paard arm bespierd? Heeft deze moeite met nageven? Of is jouw paard herstellende van een blessure? En wil je leren hoe je dit met training kunt verbeteren?

Vrijdag 7 september geeft Mieke Verdonk bij Ruiterhuis Bosgra aan de Rijksstraatweg 139 in Hurdegaryp vanaf 18.45 uur een interactieve workshop hoe je je paard het beste kunt trainen. Dit is ook te zien in het filmpje dat kan worden bekeken met de ActiefPlus.app.

Met haar dertig jaar ervaring in het opleiden en trainen van paarden heeft Mieke Verdonk de beroemde Concord trainingsmethode ontwikkeld. Hiermee kun je de paarden op de juiste manier trainen en laten revalideren zonder druk uit te oefenen op het paard.

Demonstratie met
paarden in de binnenbak

Tijdens deze Hynste-akademy is er eerst een korte theoretische presentatie over haar methode en daarna gaat ze met twee paarden aan de slag in de binnenbak van Ruiterhuis Bosgra in Hurdegaryp.

Meer informatie over de workshop is te vinden op de website www.bosgra.nl. Opgave kan in de winkel in Hurdegaryp of telefonisch via 0511-472025. De kosten zijn 7,50 euro per persoon.