Geartsje Dupon achter de toonbank in haar winkel en atelier in Munein.
Geartsje Dupon achter de toonbank in haar winkel en atelier in Munein. Foto: Ingezonden

Open dag bij goudsmid Geartsje Dupon

MUNEIN - Op 8 september organiseert Geartsje Dupon van 10:00 tot 18:00 uur een open dag in haar winkel en atelier aan de Dr. Kijlstraweg 30 in Mûnein. Iedereen is welkom om haar te horen vertellen over het mooie ambacht van goudsmid en ook wordt er informatie gegeven over workshops keramiek en art clay.

Sinds zes jaar bestaat inmiddels het atelier en winkel in goudsmeden en keramiek. Bij Geartsje Dupon kan men terecht voor het laten ontwerpen van unieke sieraden van goud of zilver. Zij is juwelier en goudsmid. Tevens is zij keramiste en geeft workshops en cursussen pottenbakken. Wie een bijzonder en op maat gemaakt sieraad zoekt, kan bij haar terecht. "Samen met de klant maak ik een ontwerp, waarbij ik oog heb voor de specifieke wensen en de emotie die er mee samenhangt, met als resultaat een uniek sieraad."
Haar creativiteit kan ze eveneens kwijt in de eigen lijn sieraden die ze ontwikkelt. Een deel van de collectie komt in september tijdens de open dag en de nazomerfair uit.

Ook kan men in Mûnein terecht voor collecties die pas zijn uitgebreid van bijzondere merken zoals Bastian inverun, Breuning, Audar en het nieuwe merk Jeh. En wie oude sieraden niet meer draagt omdat ze stuk zijn, of gewoon niet meer zo mooi, kan ze door Geartsje laten repareren of ze een moderne look laten geven.

Kijk voor meer info op www.dupon-edelsmid.nl en www.keramiekatelierdupon.nl. Op Facebook is Geartsje te vinden onder de namen 'Keramiek atelier Geartsje Dupon' en 'Dupon Edelsmid & Juwelier', bel 058-2562884, 06-27077633 of kom eens langs. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag.