Maak de mooiste foto van Noordoost Friesland.
Maak de mooiste foto van Noordoost Friesland. Foto: Marcel van Kammen

Win €200,- met je mooiste foto van Noordoost Friesland

BUITENPOST - Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) zoekt het mooiste beeld van de regio Noordoost Friesland. Inwoners en fotografen worden uitgedaagd om hun foto in te zenden. Met de fotowedstrijd win je een arrangement in de regio ter waarden van €200,- en maak je kans het coverbeeld van het toeristisch magazine 2019 te worden.

Deelnemen

Om kans te maken op de publicatie kun je tot 10 september je foto's (maximaal twee) insturen via www.eropuitinfriesland.nl/fotowedstrijd. Op deze pagina staan de voorwaarden waaraan de foto's moeten voldoen. Zo ziet de stichting graag mensen op de foto die actief bezig zijn, maar ook mooi weer, natuur en een verscheidenheid aan activiteiten zoals de regio dit te bieden heeft. Alle foto's worden op de Facebookpagina 'Er op uit in Noordoost Friesland' geplaatst. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk likes op de ingestuurde foto's komen.

De inzending met de meeste likes wint

De inzending met de meeste likes, tezamen met de beoordeling van de jury (bestuur Stichting RMT), wint het arrangement en mogelijk een publicatie in het toeristisch magazine van de regio. Dit blad heeft een oplage van 30.000 stuks in Nederlands, Duits en Engels.