Totaal Bestrating is te vinden aan de Boeg 17 in Drachten, op industrieterrein De Haven.
Totaal Bestrating is te vinden aan de Boeg 17 in Drachten, op industrieterrein De Haven. Foto: Ingezonden

Totaal Bestrating: van ontwerp tot aanleg

DRACHTEN - Totaal Bestrating, gevestigd aan de Boeg 17 te Drachten, is één van de grootste zaken in sierbestrating van het noorden. Het bedrijf is in de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. "Dit hebben we te danken aan onze positieve instelling, en onze klantgerichtheid. Klanten staan bij ons op nummer één," vertellen de eigenaren Arnold en Egbert.

De adviseurs van Totaal Bestrating adviseren graag bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en het budget van de klant.

Ook voor ontwerpen van tuinhuizen, overkappingen en schuttingen kan men bij het Drachtster bedrijf terecht. De adviseurs maken in samenspraak met de klant een ontwerp en 3d-impressie van het buitenverblijf en na goedkeuring wordt ook de productie en professionele plaatsing in eigen beheer van Totaal Bestrating uitgevoerd.

In de showtuin van ruim 4000m² worden ruim 500 soorten bestrating, tuinhout, muurelementen en aanverwanten gepresenteerd. Eigenaar Egbert onderstreept het belang daarvan: "De klanten moeten een product goed kunnen bekijken. Bestrating kun je niet kopen vanaf een foto, de kleuren zijn nooit zoals in het echt." Bij Totaal Bestrating kan men vrijwel alle producten live bekijken, om zo een goede indruk te krijgen van de structuur en de kleur van een tegel. Daarnaast is er een uitgebreide website waarop alle materialen kunnen worden besteld.

www.totaalbestrating.nl | 0512-542544
info@totaalbestrating.nl | De Boeg 17 Drachten