Impressie van het Papa Mama Café
Impressie van het Papa Mama Café Foto: Ingezonden

Maak kennis met het Papa Mama Café

DRACHTEN - Het Papa Mama Café bestaat al een paar jaar in Smallingerland en wordt met veel plezier bezocht. Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ouders zijn van harte welkom op woensdag 12 september van 10.00 tot 11.30 uur.

In het Papa Mama Café Smallingerland ontmoeten ouders elkaar, maar ook de kleintjes die meekomen kunnen met elkaar 'spelen' onder toezicht van een oppas. Naast ruimte voor algemene opvoedvragen staat er altijd een thema centraal, zoals de thema's 'Lezen met je peuter' (woensdag 10 oktober), 'De leukst en leerzaamste apps voor ukkies' (woensdag 14 november), 'Een fijne nacht voor jou en je kleintje'(woensdag 12 december). Het zijn thema's die ouders zelf hebben aangedragen. Er is altijd een deskundige aanwezig die het thema behandeld en aan wie de ouders hun opvoedvraag kunnen stellen.

Het CJG merkt dat het voor ouders heel prettig is om bij andere ouders herkenning te vinden, samen te kunnen lachen over grappige momenten of juist een luisterend oor te kunnen vinden voor als het even wat minder lekker gaat. De sfeer in het Café is veilig en ontspannen.

Aanmelden is wenselijk, maar niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland, www.cjgsmallingerland.nl.