Bij Badkamerwarenhuis Surhuisterveen is keus voor iedere 
portemonnee.
Bij Badkamerwarenhuis Surhuisterveen is keus voor iedere portemonnee. Foto: Ingezonden

Badkamerwarenhuis in Surhuisterveen:
'open, eerlijke en transparante werkwijze'

SURHUISTERVEEN - "Onze werkwijze is open, eerlijk en transparant", zegt Remco van der Iest, van Badkamerwarenhuis & Cre8Kitchen in Surhuisterveen. Wat bedoelt hij daarmee?

Met 'open' bedoelt de adviseur dat hij en zijn collega's met de klant kijken naar de best passende oplossing. Alle ideeën, wensen, mogelijkheden, en knelpunten worden uitgebreid besproken. "Wij denken in oplossingen!"

Met 'eerlijk' bedoelt hij dat op de Zoom 1 geen dingen worden beloofd die niet worden waargemaakt. "We zeggen hoe het is. We stunten niet met termen als 'supersnel', 'de allergoedkoopste' of 'bij ons is alles mogelijk'. Nee, wij leveren een mooie, goede badkamer en/of keuken. Levertijd, materialen en de prijs hangen af van de keuzes van onze klant.
Eerlijk is ook, dat wij voor elke portemonnee een aanbod hebben in ons assortiment."

'Transparant' verwijst naar de heldere werkwijze van Badkamerwarenhuis
& Cre8Kitchen. Klanten ontvangen een duidelijke 3D-impressie. De bijgeleverde offerte beschrijft in detail wat je waarvoor betaalt.

"Ook wat betreft montage en oplevering zijn wij volstrekt open, eerlijk en transparant", zegt Remco. "Betrouwbaarheid is de beste reclame. Onze eigen monteurs zorgen dat het piekfijn in orde komt."

www.badkamerwarenhuis.nl | Zoom 1 in
Surhuisterveen | 0512 232 008