Marcel Smit geeft een gratis optreden bij kampvuur tijdens de
walk-in picknick bij de Zomerschuur in Burgum.
Marcel Smit geeft een gratis optreden bij kampvuur tijdens de walk-in picknick bij de Zomerschuur in Burgum. Foto: Ingezonden

Marcel Smit luistert Brommelsavond op

BURGUM - Het Wâldpyk bramenfestijn Brommels! heeft dit jaar voor het eerst een avond- en nachtprogramma. In de avond/nacht van zaterdag 25 op zondag 26 augustus staan een aantal bijzondere theater- en muziekvoorstellingen op het programma. Een daarvan is het (gratis) optreden van Marcel Smit bij de Zomerschuur in Burgum.

Het optreden van Marcel Smit zal in een sfeer van luisterconcert zijn, aldus Annie van Dam van de Zomerschuur. "Publiek kan een hapje en drankje nemen bij één van de kraampjes met huisgemaakte hapjes en streekproducten van onze walk-in picknick en een plekje zoeken op een strobaal. Marcel Smit zal deze avond twee keer zo'n vijfenveertig minuten spelen. De toegang is gratis en iedereen is welkom!" Reserveren hoeft niet. "We zien wel wie we die avond allemaal mogen verwelkomen. Er is ruimte genoeg. Samen naar mooie liedjes van Marcel luisteren, gezellig meezingen, een lekker hapje en drankje doen rondom het vuur houdt de sfeer ook bij een wat groter publiek intiem."

Ook overdag is er een Brommels! programma bij de Zomerschuur, die dat weekend ook de opening viert van de nieuwe winkel.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur is er een uitgebreid feestelijk activiteitenprogramma.

Zaterdagavond om 20.00 uur is de aanvang van de walk-in picknick. Marcel Smit treedt later die avond op. Meer informatie is te vinden op: www.brommelsfestijn.nl.