Vakwerk Burgum is weer open

BURGUM - Zaterdag 4 augustus was de heropening van VAKwerk Burgum. Laat u verrassen door de kunstzinnigheden en de kunst die tentoon is gesteld bij VAKwerk Burgum, Tsjibbe Geartsstrjitte 3 (schuin tegenover Hema).

Van keramisten is er werk in grote verscheidenheid van Anja Dekkers, Gustavo Zeledon Cargia en Leo van Maarleveld. Stenen beelden van DUZZZ heeft u misschien wel eens gezien, maar de bijzondere beelden van Gryt Nicolay staan voor het eerst bij VAKwerk Burgum.

Schilderijen zijn er van Hetty Combs en Joke Ket in acryl-, olieverf en mixed media. Suzan Bosch gaat u verrassen met poƫzie op handgeschept papier en wie weet heeft ze ook haar prachtig natuurgetinte vilten objecten mee. Charles Storm fotografeert de natuur in z'n volle glorie. De foto's worden voor het eerst geƫxposeerd. VAKwerk Burgum is er trots op dat ze de primeur heeft.

Dan de sieraden van Trijntje Bakker. Ooit gedacht dat je met haakwerk de meest bijzondere en wonderschone creaties kunt maken? Met diverse toevoegingen ontstaan er juweeltjes van sieraden. Laat u zich toch vooral verrassen en stap weer over de drempel.

VAKwerk Burgum is gevestigd aan de Tsjibbe Geartsstrjitte 3 in Burgum.

De openingstijden zijn: woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en de eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.