Prijzen voor regionale paardensportclubs

BAKKEVEEN - Ciska Bakker van de Heiderûters uit Harkema werd met haar pony Fugel eerste in de klasse B op het concours in Bakkeveen Joke Bakker won de eerste prijs met haar paard Hurricane in de klasse L. Met Ella's Choice reed ze naar de derde prijs in de klasse M. Joke won de grote klasse M, Z, ZZ finale met Ella's Choice.

In Koudum won Sigrid Swart van LR/PC de Marruters uit Eastermar een tweede prijs in de klasse L-springen met haar pony Twilight. Gerda van der Lei werd in Vrouwenparochie tweede in het L-springen met haar pony Energy. Jan de Boer won in de klasse Z-springen tweemaal een eerste prijs met zijn pony Kantjes Freek.
Bij CH Bakkeveen voor de pony's werd Iris Genee van PSV Trynwâlden bij het B-springen met haar Rozas Esmeralda eerste en derde. Ze werd met haar andere pony Mr. Socks eerste bij de L1 dressuur met 200,5 punten. Haar zusje Marinte Genee werd tweede bij de bixie dressuur met haar pony Prinses Robina.
Chinouk Weststrate van HFS It Bytling uit De Westereen werd tijdens CH Koudum met Liberty's Ulite in de klasse L1/L2, categorie CDE twee keer tweede met 203,5 en 206,5 punten. Met Liberty's Contessa de la Luna ging de eerste proef in de klasse M1/M2, categorie CDE wat minder en behaalde ze een zevende plaats met 177 punten. In de tweede proef herstelden ze zich en werden ze met 187 punten tweede.