The Sugar Berries schotelen het publiek een programma voor om van te watertanden. Speciaal met nachtproeverij.
The Sugar Berries schotelen het publiek een programma voor om van te watertanden. Speciaal met nachtproeverij. Foto: Ingezonden

Eetcultuur op de hak: 'Je bent wat je eet'

BOELENSLAAN - Brommels! heeft dit jaar als thema 'Kom op verhaal'. Verhalen zijn in verschillende vormen te vertellen. Bij Theeschenkerij 't Landschap in Boelenslaan staat zaterdag 25 augustus een bijzondere cabaretvoorstelling op het programma.

The Sugar Berries nemen in 'Je bent wat je eet' de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo's. Publiek krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen… Speciaal voor Brommels! vullen ze het cabaretprogramma aan met streekverhalen. Natuurlijk met een (hoofd)rol voor eten en drinken. Ondertussen verrassen Jing en Gerben Land van de theeschenkerij het publiek met een proeverij met hapjes uit de streek. "Bij nacht, dus in het donker! Dat wordt bijzonder, want dan staan je zintuigen extra op scherp!"

Wie na de voorstelling en proeverij het liefst direct zijn bed in duikt, kan bij 't Landschap een tentje opslaan op het weiland. Gratis. Air B&B op zijn Wâldpyks! Wie blijft slapen, kan de volgende ochtend om 9.00 uur aanschuiven bij het ontbijt. Een 'gewone' kampeerplaats boeken op de naastgelegen camping 'Rest mei Romte' kan ook.

'Je bent wat je eet' is een programma van 21.30 tot 01.30 uur. Om de sfeer intiem te houden, worden er maximaal 75 kaarten verkocht. Kaarten kosten € 25,- (exclusief ontbijt). Voor reserveren en meer info, kijk op www.brommelsfestijn.nl.