'De Rot' naar SKS

DE VEENHOOP/EARNEWALD - Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus kunnen opstappers mee aan boord om de SKS-wedstrijden skûtsjesilen op De Veenhoop en in Earnewâld vanaf het water te volgen. De opstapplaats is op beide dagen bij Hotel Ie Sicht in Oudega en de kosten bedragen € 15.00 per persoon. Skûtsje 'de Rot' vertrekt om 11.00 uur. Telefonisch reserveren is gewenst: 06-55864180.

De Singelwrotters

GYTSJERK - Zaterdagmiddag 11 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur houdt volkstuinvereniging 'De Singelwrotters' open middag op de volkstuin aan de Singel in Gytsjerk. Onder het genot van koffie of thee met iets lekkers kan men de tuinen bekijken en/of producten kopen ten behoeve van de vereniging.

Hubertusmis

DOKKUM - De Hubertusmis vindt plaats op zondag 4 november 2018 in de Bonifatiuskerk in Dokkum. De Hubertusmis zal worden voorgegaan door pastoor Paul Verheijen en vangt aan om 14.00 uur. Aan de mis wordt verder medewerking verleend door jachthoorngroepen Après Chasse en Wadd'n klank alsmede het Friese Jagerskoor Prins Hendrik.