Egberts Tweewielers: service voorop

DRACHTEN - Volop keuze in merken en soorten fietsen (nieuw en tweedehands), vier vaklieden die samen een goede service bieden en met de tijd mee gaan: de formule van het prima draaiende bedrijf Egberts Tweewielers in Drachten.

Stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen: je vindt ze allemaal bij Egberts Tweewielers. Bovendien van gerenommeerde merken: Kalkhoff, Trek, Gazelle, Union en Rih. Ook de vele accessoires zijn van prima merken: versnellings- en remonderdelen van Shimano, helmen en kleding van BBB. Fietstassen van New Looks, Basil en Agu. Fietsnavigatie en -computers van Mio en Sigma. De kinderzitjes zijn van GMG en Qibbel.
Egberts Tweewielers verkoopt zowel nieuwe als tweedehands fietsen. En repareert fietsen. Wie binnen Drachten pech heeft met de fiets, kan de fiets bovendien gratis door Egberts Tweewielers laten ophalen én (goed gerepareerd) terug laten brengen. "Wij staan dan ook bekend om onze goede service", zegt eigenaar Arnaud Egberts.
Zijn bedrijf draait lekker, want profiteert van het warme, droge weer. "Met zulk weer wordt er meer gefietst en is er meer vraag naar fietsen", is zijn ervaring.

Egberts Tweewielers | Zuidkade 15, Drachten. Open: dinsdag tot en met zaterdag. Tijden: meestal 9-18.00 uur; donderdags 9-21.00 uur, zaterdags 9-17.00 uur. Tel. 0512 - 54 22 43 of: info@egbertstweewielers.nl