Profronde Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Terwijl de Tour de France nog in volle gang is, komt de zevenendertigste Profronde van Surhuisterveen alweer dichtbij. Op dinsdag 31 juli is het zover.

Het programma begint om 13.30 uur met het Criterium voor Vrouwen. Om 15.30 uur is er een voor Criterium voor Elite en Beloften. 18.00 uur: reclamekaravaan op het parcours met Bicycle Showband Cresendo. 18.30 uur: voorstelling profrenners en huldiging Tourvedetten. 19.00 uur: start Profronde van Surhuisterveen. Om 21.15 uur zijn de huldigingen en uitreiking van de Gouden Fiets van de Kooyenga Groep Dokkum.

Pieter Weening Classic

SURHUISTERVEEN - De dertiende editie van de populaire Pieter Weening Classic voor toerfietsers staat weer op het programma.

Op zaterdag 28 juli zal het Torenplein in Surhuisterveen omgetoverd zijn in een gezellig fietsplein. De Piazza Pieter Weening zal gevuld zijn met stands en horeca. In de middaguren zullen diverse Feanster artiesten de sfeer verhogen met live optredens. De deelnemers en deelneemsters hebben de keuze uit vijf afstanden: 25, 40, 60, 100 en 150 kilometer.
Wil je meedoen? Online inschrijven kan via website www.wielrennensurhuisterveen.nl. Inschrijven op de dag zelf kan ook.