Concours Hippique Buitenpost met drie ereklassen

BUITENPOST - De vijfenzestigste editie van het Concours Hippique in Buitenpost - woensdag 1 augustus - vormt een prachtige aanvulling op de agenda van de Culturele Hoofdstad 2018.

Om de jubileumeditie extra cachet te geven, heeft de Paardensportcommissie Buitenpost gekozen voor een middag- en avondprogramma, startend om 12.00 uur, de laatste rubriek wordt rond 21.00 uur verreden. De avond wordt feestelijk afgesloten met livemuziek. Er zijn voor deze speciale gelegenheid drie ereklasse kampioenschappen aan Buitenpost toegewezen. Traditiegetrouw is het kampioenschap vierspannen Fries ras weer een spectaculair onderdeel van de programmering en natuurlijk wordt er weer gesprongen om de Grote Prijs van Buitenpost. Als kers op de jubileumtaart is een tweetal showrubrieken toegevoegd: een dressuurshow door Heleen de Haas en Harmina Holwerda en een menclinic, verzorgd door Udo de Haan met, uiteraard, Friese paarden.

Deze feesteditie van het paardensportevenement op het Mejonts materrein in Buitenpost wordt bijgewoond door Arno Brok; Commissaris van de Koning in de provincie Fryslân en voorzitter van Provinciale Staten. Ga naar www.chbuitenpost.nl voor het complete dagprogramma en informatie over de kaartverkoop.