De comfortabele Kymco Maxer en de praktische Kymco K-Chair.
De comfortabele Kymco Maxer en de praktische Kymco K-Chair. Foto: Ingezonden

B en T Auto's is hét adres voor
scootmobielen in Noordoost Friesland

DOKKUM - Een autobedrijf lijkt niet de meest voor de hand liggende zaak om scootmobielen te verkopen. Volgens Ted Blom van B en T Auto's in Dokkum zijn auto's en scootmobielen echter een perfecte combinatie. "Een scootmobiel is eigenlijk net een kleine auto. Daarom kunnen wij ook al het onderhoud zelf uitvoeren."

Blom werkt al meer dan vijfentwintig jaar in de autobranche. Tien jaar geleden begon hij met de verkoop en het onderhoud van scootmobielen. "Je kunt vandaag de dag op veel plaatsen scootmobielen kopen, maar de technische kennis ontbreekt vaak. Wanneer u problemen heeft met een bij ons gekochte scootmobiel, dan komen wij bij u thuis om dit op te lossen."

Kymco: topkwaliteit scootmobielen

B en T Auto's verkoopt vooral scootmobielen van het merk Kymco. "Dit is echt een kwaliteitsmerk, degelijke scootmobielen met een grote actieradius. Ook niet onbelangrijk, het design is modern, hier kunt u mee voor de dag komen." Het topmodel is de Kymco Maxer, een luxe scootmobiel met comfortabele 'captainstoelen' en sportieve lichtmetalen velgen. Nieuw in de collectie is de K-Chair, een compacte elektrische rolstoel voor binnen en buiten. De rolstoel is in vier delen te demonteren, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is. Naast een ruime collectie scootmobielen heeft B en T Auto's ook accessoires op voorraad, zoals manden voor op de scootmobiel.

Blom nodigt u graag uit om de scootmobielen te proberen. "Kom gerust langs om de nieuwste modellen te bekijken en om een proefrit te maken. U bent van harte welkom."

B en T Auto's Energieweg 7 Dokkum | 0519 – 221848 | www.scootmobiel-dokkum.nl