Camping Kinderwoud op vakantiepark in Burgum

BURGUM – Op maandag 23 juli startte Kinderwoud Kinderopvang met het zomerthema Het verhaal van… DE KOFFER!'. Gedurende de zomervakantie beleeft de koffer elke week een nieuw avontuur, een verhaal om te vertellen! Ook in Tytsjerksteradiel.

Zo gaat de koffer bijvoorbeeld naar het circus, gaat de koffer op reis naar Disneyland en wordt de koffer sportief. Maar de koffer gaat ook naar de camping. In Tytsjerksteradiel wordt Camping Kinderwoud opgebouwd op het terrein van Vakantiepark Bergumermeer in Sumar. Alle kinderen die van 30 juli tot en met 3 augustus de BSO van Kinderwoud in Tytsjerksteradiel bezoeken worden op deze locatie opgevangen. De kinderen krijgen een gevarieerd aanbod campingactiviteiten en uitjes aangeboden. Zo geeft pedagogisch medewerker Manny de Haan bijvoorbeeld op dinsdag 31 juli een workshop Theatersport en verzorgt Wout Zijlstra samen met zijn zoon op woensdag 1 augustus de Schotse Highland games, aangeboden door Sport Fryslân.

Kinderwoud werkt het hele jaar met diverse thema's. Bij het aanbieden van het gevarieerde, leeftijdsgerichte activiteitenaanbod komen alle ontwikkelingsgebieden van het kind aan bod.