Jelle Booi, directeur van Mezutec:
Jelle Booi, directeur van Mezutec: "Loop gerust eens binnen bij ons servicepunt in Drachten!" Foto: Actief Media

Frisse uitstraling voor pand Mezutec

DRACHTEN - Het pand van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. op industrieterrein De Haven heeft onlangs een opknapbeurt ondergaan. Daardoor is het nu nog geschikter geworden om klanten te ontvangen.

Het pand is efficiƫnter en meer als servicepunt ingericht. Bij de entree is een gezellig zitje geplaatst. Ook is de binnen- en buitenkant opgefrist.

"In plaats van een nieuw, groot en luxe pand te zoeken, hebben we ervoor gekozen ons bescheiden onderkomen een nieuwe en frisse uitstraling te geven," legt directeur Jelle Booi uit. "Dat past bij de mentaliteit van Mezutec. Wij geloven in onze producten,
en hebben daarom geen opsmuk nodig," aldus de nuchtere Fries. "Wie informatie of vrijblijvend advies wil is hier van harte welkom."

De waterontharders die Mezutec verkoopt worden steeds populairder. Steeds meer mensen raken bekend met de voordelen van onthard water en denken na over de aanschaf van een ontharder. "Niet zo gek ook," verklaart Booi, "doordat kalk, magnesium en andere vervuilers uit het water worden gefilterd, is er geen kalkaanslag meer. Dat merk je direct doordat er minder schoonmaakwerk is en je er een zachtere huid van krijgt. Op de lange termijn geldt als voordeel dat apparatuur langer mee gaat."

Het Helmhout 34-13 | Drachten, 0512-544101 | info@mezutec.nl www.mezutec.nl | kijk ook op Facebook.