Ook in Drachten organiseert SC Cambuur een voetbalkamp.
Ook in Drachten organiseert SC Cambuur een voetbalkamp. Foto: Ingezonden

SC Cambuur Voetbalkamp bij VV Drachten

DRACHTEN - SC Cambuur organiseert in de naderende zomervakantie vijf SC Cambuur Voetbalkampen en twee keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij amateurverenigingen in de regio, waaronder VV Drachten.

Alle SC Cambuur Voetbalkampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

De data van de SC Cambuur Voetbalkampen zijn 20 tot en met 22 augustus bij v.v. Drachten. Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen. De keeperskampen vinden plaats bij FVC in Leeuwarden (23 tot en met 25 juli) en v.v. St.-Annaparochie (27 tot en met 29 augustus). Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue, een SC Cambuur Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier.

Skill Games

Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Alle trainingen van de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm.

Voetbaltips spelers Cambuur

Bovendien komen er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.