Radboudruiter scoort sponsorcontract

RENSWOUDE - Zondag 1 juli werd er een Talenten Scoutingsdag georganiseerd op het Bavaria 0.0 Trainingsterrein De Schalm in Renswoude om zodoende talentvolle eventingruiters op te sporen.

Radboudruiter Cindy Oosterhuis (Drachten) en haar paard Good Luck waren een van de zeventig combinaties, die voor de ogen van Olympische Eventingruiters als Tim Lips, Elaine Pen en bondscoach Martin Lips hun kunnen lieten zien in de dressuur, het springen en de cross.

In de leeftijdscategorie 18 tot en met 25 jaar werden uiteindelijk vijf combinaties geselecteerd voor het talentontwikkelingsplan en Cindy kreeg te horen dat zij als enige ruiter uit het noorden een teamplek heeft bemachtigd.

Voor haar wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld. In totaal krijgt zij tien individuele trainingen bij Tim Lips of Elaine Pen. Ook krijgt zij daarnaast advies over wedstrijdschema's, veterinair management, doelen stellen en voedingsadvies.

Tevens bestaat er een mogelijkheid dat zij kan doorstromen naar het nationale Bavaria 0.0 Eventing Team. Dat is een geweldige kans voor Cindy, die nu als sponsor Bavaria 0.0 op haar shirtje heeft staan.