Hulp formulieren

DE WESTEREEN - Dinsdag 17 juli is de Buurtkamer in De Westereen zoals iedere week geopend van 9.30 tot 12.00 uur voor gezelligheid, een kopje koffie of thee en een spelletje.

Ook zijn de kundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade vandaag aanwezig. Zij weten raad met de papieren administratie en het invullen van formulieren. Wie vragen heeft kan vrijblijvend en zonder kosten binnenlopen. Je vindt de Buurtkamer in het Badhûs, Sportloane 2B in De Westereen. Meer informatie of contact? Bel of app 06-24781330 of kijk op www.debuurtkamer.com.

Bijbellezingen

WÂLTERSWÂLD - In de zomerperiode van 2018 verzorgt ds. K.H. Bogerd, Hervormd predikant van Wâlterswâld, bijbellezingen in Wâlterswâld.

De bijbellezingen bevatten vervolgstof en staan in het teken van 'Genesis uitgelegd en toegepast'. De Bijbellezingen vinden plaats in Maranatha (tegenover de kerk Tsjerkeloan 75) op de volgende woensdagavonden 18 juli, 29 augustus, 12 september, 26 september. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 20.30 uur. Na afloop staat de koffie klaar. De toegang is vrij.