De dansvoorstelling Sneeuwwitje en de Jager wordt opgevoerd in De 
Lawei.
De dansvoorstelling Sneeuwwitje en de Jager wordt opgevoerd in De Lawei. Foto: Ingezonden

Dans: Sneeuwwitje en de Jager in De Lawei

DRACHTEN - Dansers van Dansstudio Drachten, DSD, kijken reikhalzend uit naar de twee voorstellingen die zij aankomende zaterdag om 16.00 uur en 19.30 uur, in de Grote Zaal van De Lawei in Drachten, mogen opvoeren.

Het sprookje Sneeuwwitje zal op een verrassende manier worden gedanst, gezongen en geacteerd. Vanaf januari dit jaar zijn de docenten begonnen met het aanleren van de choreografieën voor deze voorstelling.

Om van het geheel een vloeiend verhaal te maken, zijn er onder andere rollen voor de dwergen, de jager, en natuurlijk de prins, de stiefmoeder en Sneeuwwitje.

Nieuwe wind door
verhaal Sneeuwwitje

Met deze tweejaarlijkse voorstelling laat Dans Studio Drachten op professionele manier zien aan het publiek en de ouders waar zij voor staan. Het leren, beleven, voelen van dansen, samen in een harmonieuze leeromgeving. Het verhaal van Sneeuwwitje is al lang bekend bij jong en oud en samen met de ruim 270 dansers blaast de dansstudio er een nieuwe wind door. Voor alle dansers, komend uit Smallingerland en omgeving, is er door de coupeuse een kostuum gemaakt en een groot team van vrijwilligers zorgt voor de make-up en het haar, om de dansers op het toneel te laten stralen. Informatie en kaarten zijn verkrijgbaar op www.dansstudiodrachten.nl of reserveren@dansstudiodrachten.nl.

Dans Studio Drachten biedt verschillende dansstijlen aan op recreatief en wedstrijdniveau. Voor de ambitieuze en talentvolle leerlingen is een talentenklas. Hier wordt gewerkt aan de verbetering van techniek, kracht, lenigheid en emotie.