Rolluiken koop je bij Jansma Wonen in Hurdegaryp. Het sterke, aluminium pantser wordt gecoat in iedere gewenste kleur.
Rolluiken koop je bij Jansma Wonen in Hurdegaryp. Het sterke, aluminium pantser wordt gecoat in iedere gewenste kleur. Foto: Ingezonden

Rolluiken houden dieven én warmte tegen

HURDEGARYP - Het is een prettig idee dat er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of kou. En geen ongenode gasten. Als u weg bent of slaapt, kunt u volledig vertrouwen op uw rolluiken van Jansma Wonen.

Wanneer u mensen vraagt waarvoor een rolluik dient, krijgt u vermoedelijk het antwoord: beveiliging. Toeval, of toch niet? Veiligheid is één van de belangrijkste factoren in het dagelijks leven.
Uit onderzoek blijkt dat 90% van de woninginbraken wordt gepleegd door zogenaamde 'gelegenheidsinbrekers'. Huizen met inbraakvertragende voorzieningen, waaronder rolluiken, worden vaker overgeslagen. Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen snel zullen staken.
De rolluiken die u koopt bij Jansma Wonen zijn vervaardigd van sterk aluminium. De cassette en lamellen worden gepoedercoat in een kleur naar wens. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie. Het rolluik kan worden voorzien van een ongekend stille Somfy iO-motor. Zowel binnen als buiten hoort u deze vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken.

Een volledig gesloten rolluik van Jansma Wonen blokkeert de lichtinval, reduceert geluid tot wel 10 decibel en weert insecten. In de winter zal uw kachel tot 5 keer minder aanslaan, wat aanzienlijk bespaart.

Jansma Wonen Fuormanderij 53 Hurdegaryp