'Tiid foar in bakje'

BURGUM - 'PGBurgum ferbynt minsken' organiseert elke tweede en vierde woensdag van de maand een koffieochtend in de hal van De Ikker. In de maanden juli en augustus zijn de koffieochtenden in de Kruiskerk. Iedereen uit Burgum is welkom, ook vakantiegasten die een bezoekje brengen aan Burgum. De kerkdeur staat open en de koffie staat klaar tussen 9.30 en 11.00 uur. De data zijn: 11 en 25 juli en 8 en 22 augustus.

Big Band Friesland

EARNEWALD - Bigband Friesland is een gerenommeerd orkest dat al jaren aan de weg timmert met haar eigenzinnig repertoire, onder de bezielende leiding van topsaxofonist en componist Frans Vermeersen. Zondagmiddag 8 juli verzorgt de big band een spetterend optreden op het veld bij de passantenhaven midden in Earnewâld.

Het optreden begint om 15.00 uur. Bigband Friesland speelt een swingende mix van oud en modern repertoire. Bij slecht weer vindt het optreden plaats bij Annage Skûtsjesilen aan de Reidtûgel 5. Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d' ein!', elke zondagmiddag tot en met 30 september.
Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.earnewald.nl