Maatjesproject

DE WESTEREEN - Dinsdag 10 juli is er tijdens de Buurtkamer in De Westereen een informatieochtend over het Maatjesproject.

Zou je het fijn vinden dat er eens iemand bij je langskomt voor een praatje of iets met jou gaat ondernemen? Of lijkt het je juist leuk om als vrijwilliger er voor iemand anders te zijn? Kom dan voor meer informatie en/of aanmelden langs in de Buurtkamer op dinsdag 10 juli. De Buurtkamer is zoals iedere week ook deze dag geopend tussen 9.30 en 12.00 om elkaar te ontmoeten. Aansluitend kun je voor €2,50 blijven lunchen. Je vindt de Buurtkamer in het Badhûs, Sportloane 2B in de Westereen. Meer informatie of contact? Bel/app 06-24781330 of kijk op www.debuurtkamer.com.

Palingroken

ZWAGERBOSCH - Dit jaar wordt er op zaterdagmiddag 7 juli in Zwagerbosch naast het parkeerterrein van het dorpshuis De Bosk weer een palingrookwedstrijd georganiseerd.

Het startsein voor de wedstrijd wordt om ongeveer 12.00 uur gegeven.
De jurering vindt plaats door een vakkundige en onafhankelijke jury. Vanaf 12.00 uur zijn er op het terrein activiteiten om de gezelligheid te verhogen. Aansluitend aan de palingrookwedstrijd is er livemuziek.